De Haan

Voel de zee

Bij de watersportclub "Windhaan" kunt u genieten van een breed scala aan watersport- en ontspanningsmogelijkheden.
Gedurende de zomermaanden biedt De Windhaan diverse lessen en verhuur van watersportuitrusting aan. Of het nu gaat om zeilen, kitesurfen, raften, kajakken, suppen, en meer, er is voor elk wat wils!
In de wintermaanden is het watersportpaviljoen geopend en kunt u deelnemen aan activiteiten zoals zeilwagenrijden en powerkiten.
 

Lees meer

Herbron in de Duinbossen

Het duinbos van De Haan vormt een prachtige groene schat aan de Belgische kust. Dit uitgestrekte gebied bestaat uit drie delen en beslaat 152 hectare. Hier ontdekt u niet alleen een landschap van open duinen met kenmerkende kustflora en -fauna, maar ook uitgestrekte beboste duinen. Het biedt de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen op de verschillende wandelroutes die beschikbaar zijn.

Lees meer

Aan wandel- en fietsroutes in De Haan niet te kort.

De bekende Erfgoedwandeling begint bij het historische tramstationnetje en voert je door de schilderachtige 'Concessie', langs karakteristieke cottages en villa's.

En met meer dan 300 kilometer aan fietsroutes, fietst u langs de zee en het strand, door duinen en natuurgebieden en door de groene polders van het achterland.

U kan uw fietsen veilig bewaren in onze gesloten fietsenstalling, met oplaadpunt, tijdens uw verblijf.

Uw fietsroute uitstippelen
Website wandelroutes
Website fietsroutes

Royal Ostend Golf Club

De Royal Ostend Golf Club werd opgericht in 1903 en bevindt zich te midden van de Belgische kustlijn. Als de enige authentieke linksbaan in België, biedt het een uitdagende en technische golfervaring, met een prachtig uitzicht over de zee en de duinen. We nemen graag uw tee-off reservering aan.

Lees meer

Trammelant

Ieder jaar op de eerste zaterdag van de maand augustus vieren we in De Haan feest!
Dit in de echte Belle Epoque stijl. Gedurende één dag is het ganse dorp een grote voetgangerszone met activiteiten op bijna elke straathoek. Dompel u onder in deze bijzondere sfeer en keer terug naar het Belle Epoque tijdperk.

Lees meer

Tennis

Tennisclub De Polderblomme beschikt over 6 outdoorvelden, terreinverlichting, gratis wifi en kleedkamers met douches.

Reserveringen kunnen eenvoudig worden gemaakt via de website.

Lees meer