Geschenkbon

Verras met een geschenkbon

Ontdek een betoverende ervaring aan de Belgische kust met een cadeaukaart van Hotel Azur in De Haan. Iedereen geniet op zijn eigen manier van het levendige leven aan zee. Met een cadeaukaart van Hotel Azur begint een ontdekkingsreis vol prachtige momenten waar elke geliefde van zal genieten. Ontwaak samen in een gezellige suite van Hotel Azur na een avond vol genot en maak vervolgens een ontspannen wandeling langs het uitgestrekte strand van De Haan. Dat is pas echt genieten van de Belgische kust op zijn best!

Bepaal zelf het gewenste bedrag op de cadeaukaart en geef deze persoonlijke verrassing aan een dierbare. Je hebt de keuze om de cadeaukaart op te halen bij Hotel Azur of om deze per post te laten bezorgen. Let op, bij verzending worden administratiekosten van €10 in rekening gebracht. We sturen de cadeaukaart binnen enkele dagen naar het opgegeven adres. Wil je de ontvanger rechtstreeks verrassen? Geef dan zijn of haar adres op als afleveradres tijdens het bestelproces

Contacteer ons voor meer informatie

Deluxe ontbijt in Hotel Azur

Iedereen is welkom om te komen genieten van ons de luxe ontbijtbuffet met bubbels.
Geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse en lokale producten, perfect om je dag vol energie te starten.

Onze ontbijtopties omvatten een scala aan verse broodjes, croissants, ontbijtgranen, vers fruit, sapjes en nog veel meer. Of je nu de dag rustig wilt beginnen of jezelf wilt verwennen met een stevig ontbijt, bij Hotel Azur vind je precies wat je zoekt.

 Boek nu en geniet van een smaakvolle start van je dag bij Hotel Azur!

Geschenkbon ontbijt: €30.00 per persoon

Contacteer ons voor meer informatie